Ik ken dat gevoel. Je website is bijna af, maar je mist nog één ding. Een paar toffe foto's die je website The finishing touch geven.

Mooie beelden waar jij als ondernemer met al je kwaliteiten uitstraalt als een Power Vrouw! 

 

Mijn doel is om een reeks toffe beelden bij jou af te leveren, waarbij je niet alleen tevreden bent, maar ook op een tevreden ervaring terugkijkt.

 

Bij een Business Fotoshoot werk ik met jou samen. We kijken naar wat jouw behoeftes zijn bij het eindproduct en ik zorg ervoor dat je beelden bij jou terecht komen.

Ik vind het belangrijk dat je niet alleen een glimlach krijgt als je de foto's ontvangt, maar ook tijdens de fotoshoot jij je op je gemak voelt en je helemaal in je element bent!
Dit doe ik bijvoorbeeld door tijdens de shoot jou even mee te laten kijken naar de foto's die we al gemaakt hebben. Zo weet je wat je al kan verwachten en kan je jouw mening geven. 

 

En een big plus: Je mag je eigen foto's uitkiezen! 

Na de fotoshoot krijg je een selectie aan foto's toegestuurd van de fotoshoot, hier mag je je eigen foto's van uitkiezen. De uitgekozen foto's worden tot in de puntjes bewerkt en mooi gemaakt voor jou.

Ik heb al vaak gemerkt dat mensen heel blij worden van deze manier van werken. Zelf wordt ik er ook heel blij van, want dan is het echt iets dat we samen hebben gemaakt.

 

Zullen wij samen werken?

Deze toffe vrouwen hebben gekozen voor de Business Shoot!