Reviews


Marianne Nijenbanning

"Via Instagram heb ik Joy gevonden en de foto's spraken me meteen aan! Ik stuurde een berichtje via Instagram en meteen dezelfde week hadden we al telefonisch contact. Heel fijn om zo snel reactie te ontvangen en mijn wensen te kunnen bespreken.

 

Voor het starten van mijn eigen online coachbedrijf wilde ik graag mooie, frisse foto's op mijn website die energie en positiviteit uitstralen. Dat is precies wat ik zag in de foto's van Joy.
Tijdens de shoot denkt Joy heel erg mee om foto's te maken die passen binnen het concept van je bedrijf. In mijn loopbaancoach traject speelt vitaliteit een belangrijke rol, Joy had hier hele gave ideeën voor om dit terug te laten komen in de foto's.
Zo zijn we bijvoorbeeld naar het strand gegaan, dit zijn echt hele mooie shots geworden. Tijdens de shoot geeft Joy veel aanwijzingen waardoor je je heel snel gemakkelijk voelt voor de camera. Ook neemt Joy alle tijd voor je en is er voldoende ruimte om even te pauzeren.

 

Ik beveel Joy dan ook van harte aan bij andere ondernemende vrouwen als je professionele foto's wilt voor op je website of social media!"


Elles Ottens

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

" Samenwerken met Joy is een heel feestje!

Ten eerste was de communicatie vooraf erg fijn. Ze regelt dat er genoeg locaties beschikbaar zijn en heeft ook van te voren contact met deze locaties. Ze is erg georganiseerd en weet wat ze doet. Tijdens het shooten liet Joy ook steeds de foto’s zien, wat een prettig gevoel gaf.

 

Daarnaast was ze enorm snel met het bewerken van de foto’s! Al met al, super bedankt Joy! Ik kan niet wachten de foto’s voor mijn nieuwe website te gebruiken. "  


Amber Zwanenburg

Amber zwanenburg fotoshoot bij de liefhebbers in wijk aan zee

"Ik heb Joy leren kennen via Instagram, waar ik onmiddellijk viel op de lichte, frisse sfeer van haar foto's.

Voor de fotoshoot hebben we uitgebreid en prettig contact gehad over het soort foto's wat ik in gedachten had. Joy regelde daarna zelf een reservering bij de shootlocatie, maakte een mooi moodboard en gaf me alle informatie die ik nodig had om me voor te bereiden op de shoot.

De shoot zelf verliep heel goed. Joy stelde me op mijn gemak en liet tussendoor de foto's zien die ze had gemaakt, wat natuurlijk heel erg leuk is om te zien!

De uiteindelijke foto's zijn precies zo geworden als ik wilde. Ze heeft me vastgelegd zoals ik ben en wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf.

Als ondernemer zou ik daarom zeker voor Joy kiezen als je op zoek bent naar professionele foto's die positiviteit uitstralen en een lichte, frisse sfeer hebben.


Mariëlle Duivenvoorden

"Via Sabine Boogaard, mijn webdesiger, werd ik getipt om eens bij Joy op haar site te kijken. Ik heb dat gedaan en vond de foto's die daarop stonden mooi, luchtig, vrolijk en sfeervol. Dat maakte dat ik inderdaad een afspraak wilde maken. Ik had ook nog bij een andere fotografe gekeken die ik persoonlijk ken, maar ik vond haar foto's te zakelijk, afstandelijk.

Ik kreeg heel snel een berichtje terug om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. De communicatie verliep helder en de begeleidende informatie en het maken van een pinterest pagina hielp mij om mij voor te bereiden op de shoot.

 

Joy heeft mijn eerste echte profesionele fotoshoot gemaakt. Ik was echt zenuwachtig omdat ik altijd het gevoel heb dat ik niet kan poseren dus dat er geen goede foto's zouden komen.

Joy is geweldig in het helpen bij het loslaten van die overtuiging en gaat gewoon rustig aan de gang terwijl ze je geruststelt en laat lachen, waardoor je kan ontspannen en jezelf kan en mag laten zien. Heel erg knap! Eerlijk gezegd vond ik het geweldig leuk om te doen, dat had ik 's ochtends echt niet bedacht. Dus ik zie voor de volgende keer helemaal niet meer op tegen zo'n shoot, het komt echt goed! Wat ik ook heel prettig vond was dat we samen tot de foto's kwamen, hoe te zitten, welke attributen waar, onze beide inbreng maakte dat het klopte.

Ik beveel Joy daarom ten harte aan voor iedereen die professionelen, sfeervolle, oprechte foto's wil die uitstralen wie jij bent."


Aniek Vogel

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Via Instagram ben ik met Joy in contact gekomen, ik zag op haar feed en website allemaal foto's  van fotoshoots die zij gedaan had. Ik dacht gelijk: "Zulke foto's  wil ik ook!" 

 

Ik vond het heel erg fijn om met Joy een fotoshoot te doen, ze stelde mij echt op mijn gemak waardoor ze echt een relaxte sfeer creëerde en ik mij ook echt kon ontspannen.

 

Wat ik ook fijn vond is dat Joy van te voren een Skype gesprek regelt waardoor je elkaar al gesproken hebt en je al kan vertellen voor wat voor foto's je wilt gaan.

 

Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, het zijn hele mooie foto's  geworden. Ik zou iedereen aanraden om met Joy te werken!

 

Dankjewel voor de leuke shoot en foto's  Joy!"  


Marijn Driesen

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Ik vond Joy op Instagram en zag dat ze al meerdere ondernemende vrouwen gefotografeerd had. Mooie foto's, dat wilde ik ook!

 

Daarnaast was ik in Amsterdam en Joy woonde in de buurt, dat vond ik ook prettig.

Het eindresultaat zijn prachtige foto's, perfect voor mijn website en Instagram.

 

Thanks Joy!"


Carlijn Ottens

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Via een netwerkborrel kwam ik in contact met Joy. We hadden gelijk een leuk gesprek en toen ik haar Instagram pagina bekeek was ik super enthousiast over haar werk.

 

Toen ik een tijdje later een fotograaf nodig had voor mijn nieuwe website, wist ik dan ook gelijk dat ik Joy moest hebben. Joy is super professioneel en fijn om mee samen te werken. Ze had alles tot in detail voorbereid.

Vooraf hebben we even gebeld om de wensen af te stemmen, daarna stuurde ze nog een fijn documentje met dingen waar ik bij de voorbereiding aan moest denken.

 

De dag zelf was ook heel erg gezellig en de foto’s zijn echt fantastisch geworden. Ik kan Joy zekerste weten bij iedereen aanraden!"


Janneke Jager

"Ik vond Joy via Instagram. De communicatie met haar was direct heel prettig, duidelijk en helder.

 

De fotoshoot was een gezellige dag met een mooi resultaat in ontspannen sfeer, waar ik naar op zoek was.

 

Joy heeft de fotoshoot goed voorbereid en fotografeert ontspannen.

 

Ik raad Joy zeker aan voor ondernemende vrouwen!"


Carlijn Sijs

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"De communicatie met Joy was super fijn en helder. Ze reageert snel en legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn.

Ik vind Joy een gezellige fotografe die leuke ideeën heeft en met je meedenkt voor en tijdens de fotoshoot.

 

Ik ben super tevreden met de foto's, het is zo'n mooie lichte stijl, echt te gek!"


 Nikita Alana

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Toen ik Joy haar foto's langs zag komen dacht ik gelijk: "Ja, dit is precies wat ik wil!"

Ik heb nog niet eerder een fotoshoot gehad, maar ik weet nu al dat ik in de toekomst weer met Joy een fotoshoot wil doen! Ze stelde mij gelijk op mijn gemak en de fotoshoot verliep ook heel soepel daardoor.

 

De communicatie met Joy was heel fijn. Voor de fotoshoot hadden we een skype gesprek om elkaar even te leren kennen en de details van de fotoshoot door te bespreken. Als ik daarna een vraag had kon ik haar altijd een berichtje sturen en direct een antwoord ontvangen. Top!

 

Hoewel ik zelf mijn foto's mocht uitkiezen en zo al wist wat ik zou ontvangen, was ik heel enthousiast toen ik de foto's ontving!

 

De resultaten van de fotoshoot zijn nog mooier dan ik mij had verwacht, ik ben er heel blij mee! Ik zou Joy dan ook zeker aanraden bij anderen."


Suzanne Kol

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Ik wil professioneel maar ook persoonlijk en benaderbaar overkomen naar mijn klantenkring.

Joy vond ik de persoon om mij te laten fotograferen door haar manier van werken. Ze is heel flexibel wat betreft de omgeving en attributen en denkt met je mee vanuit jouw wensen.

 

In het begin van de fotoshoot wist ik mij geen houding te geven, ik had nog nooit voor een camera gestaan! Joy gaf mij gelijk aanwijzingen wat betreft mijn houding en welke bewegingen ik kon maken om de foto's natuurlijk te laten overkomen. Joy wist mij los te krijgen waardoor de foto's heel spontaan en luchtig zijn.

 

Ik noem mijzelf niet bepaald fotogeniek, maar ik heb een reeks prachtige portretfoto's gekregen. De foto's die zij van mij heeft gemaakt durf ik trots aan iedereen te laten zien!"


Anne Rose van Ooijen

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Ik vond het heerlijk om met Joy samen een fotoshoot te doen. Naast het feit dat ze een ontzettend getalenteerde fotograaf is, laat ze je gelijk op je gemak voelen door een relaxte sfeer te creëren en heel open te zijn in de communicatie.

 

Ik waardeerde het ook enorm dat ze zowel voorafgaand het inplannen van de fotoshoot als op de dag van de shoot zelf de tijd nam om mijn wensen en de mogelijkheden door te spreken, zodat we van beiden kanten precies wisten wat we wilden en konden verwachten.

 

Tijdens de shoot liep alles heel fijn en soepel. Joy heeft heft een oog voor het maken van mooie situaties en het vinden van invalshoeken die net die speciale touch geven.

Ik vind haar onwijs goed in wat ze doet, ben ontzettend blij met de foto's en kan absoluut iedereen aanraden met haar te werken!

 

Dankjewel Joy!"


Gillian Bakker

fotograaf ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

"Via Instagram kwam ik in contact met Joy. Haar stijl sprak mij erg aan. Vanaf dag 1 super contact gehad met haar. Zij is proactief en denkt mee.

Komt met goede ideeën en zelfs een inspiratie/moodboard zodat je weet wat voor soort fotoshoot je gaat krijgen. Ik had wat pech met het zoeken van een locatie, maar daar heeft Joy uitstekend bij geholpen door zelf locaties te bellen en alles terug te koppelen aan mij.

 

De foto's zijn prachtig geworden en geven mijn bedrijf goed weer. Dus zeker een aanrader voor (vrouwelijke) ondernemers!"Zullen wij ook samen gaan werken?

Ik zou het ontzettend gaaf vinden om ook met jou samen te gaan werken voor jouw beeldbank!

 

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en dan bespreken wij samen wat jij graag uit een fotoshoot zou willen halen.

 

Tot snel!

 

Veel liefs, 

Joy