• Hi topper! Ik heb tot September geen plek voor fotoshoots. In September ben ik even een maandje met vakantie. Het eerste plekje in Oktober bemachtigen? Stuur mij een berichtje op de contactpagina en dan gaan we samen aan de slag.
 • Mooie zomervakantie gewenst!
Dit is monique vekemans die op een bank zit met een kopje thee voor haar business fotoshoot samen met joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen bij by joy phtoography

Hee Topper,

Jij bent fantastisch bezig. Iedere dag geef je 120% om jouw bedrijf groot, grootser, grootst te maken. Als geen ander weet je hoe belangrijk personal branding voor jouw bedrijf is en dat jij op deze manier jouw ideale klant gaat bereiken.

 

Een fotoshoot is een cadeautje voor jezelf, om nog meer uit je personal branding te halen, maar ook om jezelf even in het zonnetje te zetten! Jij kan namelijk veel meer dan je denkt topper, voor de camera staan klinkt super spannend, maar ik zal je laten zien dat dat niet hoeft te zijn.

 

Hoe fijn is het om op social media en je website altijd content te hebben van hoge kwaliteit, helemaal op elkaar afgestemd? Niet meer zoeken naar een goede foto, alles staat al voor je klaar.

Ik krijg iedere keer te horen dat klanten niet kunnen wachten om de foto's te delen met anderen, omdat ze er zelf ook zó trots op zijn.

 

Voor mij voelt dat als een cadeautje en voor jou is dat het ultieme resultaat!


1.

Kennismakingsgesprek

Tijdens een videocall zien we even elkaar, bespreken we jouw wensen voor de fotoshoot en leggen we mijn aanbod tegenover elkaar. Daarnaast vraag ik jou naar wie jij bent en wie jij wilt gaan bereiken met jouw business shoot. 

2.

Voorbereidingen

Maak je je niet druk over wat je aan moet, waar de fotoshoot plaats gaat vinden of hoe je moet poseren. Samen met mij en mijn e-book "Jouw Beeldbank Voorbereid" komen we er!

Ik neem je helemaal mee in de voorbereiding van de shoot, regel de locatie voor je zodat we er met een prettig gevoel te werk gaan en zorg ervoor dat je alleen maar hoeft te genieten.

3.

Fotoshoot

En dan gaan we echt aan de slag! We beginnen rustig met een drankje terwijl ik met jou nogmaals doorneem welke foto's  te gaan maken voor jouw bedrijf. Tijdens de fotoshoot stuur ik je aan voor jouw gewenste resultaat en laat ik je meekijken op mijn camera.

Na de fotoshoot kan je thuis rustig terug kijken naar de foto's en jouw selectie maken die door mij bewerkt worden.


Misschien klinkt personal branding nog een beetje als een onbekende taal in de oren, dat snap ik! 

Personal Branding werkt super makkelijk, dat is waarom het ook zo fijn is om in te zetten voor je bedrijf.
Stel dat je ideale klant tegen een probleem aanloopt, hét probleem waar jij de oplossing voor hebt. Ze zoekt op Google en op social media naar inspiratie voor de oplossing en komt zo op jouw website / social media pagina. Ze leest je teksten waarbij jij haar pijnpunt en dé oplossing vertelt. De foto's  van jou erbij geven een betrouwbaar gevoel, waardoor ze jou gaat volgen. Ze reageert op jouw posts met foto's uit de fotoshoot en besluit je uiteindelijk een DM te sturen.

Doordat je jezelf al veel laat zien aan de hand van de foto's, voel je vertrouwd voor jouw ideale klant en is de drempel om jou te berichten en met jou in zee te gaan vele malen lager.

 

Dat is de kracht van Personal Branding in combinatie met een fotoshoot, het resultaat dat wij samen gaan creëren. 

amber zwanenburg zit aan tafel en heeft een hand voor haar gezicht terwijl ze naar de camera lacht tijdens haar business fotoshoot samen met joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen bij by joy phtography
carlijn sijs zit op een poef bij haar business fotoshoot met by joy photography
op tafel ligt een boek opengeslagen en amber zwanenburg bladert hier doorheen terwijl joy van der valk van by joy photography foto's maakt
monique vekemens zit op een tafel en typt op haar macbook terwijl joy van der valk van by joy photography foto's van haar maakt voor haar business fotoshoot

Door professionele foto's neem je het bereiken van je ideale klant serieus, want zij zal jou daarom serieus gaan nemen. 

Dit is niet je hobby, dit is jouw passie, jouw Dream Job!


Pakketten


 • Kennismakingsgesprek (videobellen)
 • 2,5 uur fotoshoot
 • Inclusief reiskosten tot 10 km. 
 • Maximaal 2 personen 
 • Onbeperkt van outfit wisselen
 • 35 bestanden / 70 bestanden (Lees meer op pagina)

€450 exclusief BTW , reis- en parkeerkosten

Dit pakket wordt vanaf oktober 2022 €500 exclusief BTW, reis- en parkeerkosten. Pak nu nog de korting door contact met mij op te nemen.


 • Ga productief samen met mij te werk tijdens een tijdslot op een Branding Me Days naar keuze. 
 • 30 minuten shooten,
 • Maximaal 20 foto's,

 • Kennismakingsgesprek (videobellen)
 • 2.5 uur fotoshoot per kwartaal
 • Inclusief reiskosten tot 10 kilometer
 • Onbeperkt van outfit wisselen
 • 35 bestanden / 70 bestanden (Lees meer op pagina)
 • HET BESTE VAN DIT PAKKET: Business Fotoshoot pakket is hiermee te combineren. Werk een keer samen en ontvang alsnog de korting.

€375 exclusief BTW, reis- en parkeerkosten per kwartaal

Dit pakket wordt vanaf oktober 2022 €425 exclusief BTW, reis- en parkeerkosten per kwartaal. Pak nu nog de korting door contact met mij op te nemen.


joy van der valk fotograaf voor ondernemende vrouwen poseert zelf voor de camera voor een business foto

Twijfel je nog?

Wees dan niet bang om mij een berichtje te sturen. Samen (video)bellen we even zodat ik jouw vragen kan beantwoorden en met jou mee kan denken over wat de fotoshoot voor jou als resultaten kan brengen en met hoeveel foto's jij uit de voeten zou kunnen.

 

Hopelijk tot snel topper!