• Hi topper! Ik heb tot september nog maar beperkt plek voor fotoshoots. Daarna heb ik pas weer in Oktober plek. Het eerste plekje in Oktober bemachtigen? Stuur mij een berichtje op de contactpagina en dan gaan we samen aan de slag.
  • Mooie zomervakantie gewenst!

Business Fotoshoot

The finishing touch, zo zou je ook dit pakket kunnen zien. Je website is bijna af, je bent bezig je social media kanalen op te zetten, maar je mist nog één ding: Een beeldbank die bij jou en jouw bedrijf past.


Social Media is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als de interieur van je winkel en de kwaliteit van de spullen (of diensten) die je verkoopt. Het is de eerste indruk van jouw bedrijf. 
Met dit pakket creëer ik samen met jou de perfecte beeldbank voor de social media en website van jouw bedrijf!

 

Big Plus: Je kiest je eigen foto's uit! Na de fotoshoot krijg jij een selectie van foto's opgestuurd. Hier kies je zoveel uit al je maar wilt (tot de 35, daarna €5 per stuk) en daarna bewerk ik jouw uitgekozen selectie tot in de puntjes, om ze helemaal perfect te maken!

 

Jouw Keuze:

Jij hebt de keuze of je 35 of 70 foto's wilt.
35 foto's: Voor als je echt voor perfecte foto's wilt gaan. Een los haartje die net je kapsel uit steekt weg laten halen, je haardos net wat voller maken, of je jurk juist wat breder laten waaien in een foto.

70 foto's: Voor als je weet wat je wilt en je liever meer foto's hebt om uit te kiezen tijdens het schrijven van je volgende social media bericht. Deze foto's zijn ook tot in de puntjes bewerkt in kleur en belichting, maar minder weggehaald in de foto zelf.

 

  • Kennismakingsgesprek (videobellen)
  • 2,5 uur fotoshoot
  • Inclusief reiskosten tot 10 km. 
  • Maximaal 2 personen 
  • Onbeperkt van outfit wisselen
  • 35 bestanden / 70 bestanden 

€450 exclusief BTW, reis- en parkeerkosten 

Deze toffe vrouwen hebben al voor deze shoot gekozen

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf
Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf
Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf