By Joy Photography Kerst pakket

Contentpakket Kerst

Met kerst hebben we het wel druk genoeg om ook nog goede content te maken voor onze social media, toch? Daarom heb ik het contentpakket "Kerst" ontwikkeld voor jou! 

In dit pakket vind je zes beelden die je kan gebruiken voor je social media, website en online & offline marketingdoeleinden.

Geen zorgen over het aanschaffen van materialen, het inboeken van tijd om foto's te maken en te bewerken, ze staan al klaar voor je!


Uit onderzoek blijkt dat verticale foto's meer engagement ontvangen, daarom zijn alle foto's  ook verticaal gefotografeerd.

Fijne content zonder zorgen? Door dit pakket hoef je niets aan te schaffen of tijd te verspillen aan het fotograferen van fijne kerstbeelden.

De foto's kan je eindeloos gebruiken! Gebruik ze voor je Social Media, in een blogpost op je website, voor je kerstkaart of als achtergrond op je mobiel en/of tablet.


Cadeautje!

Bij aanschaf van het Kerst pakket krijg je ook een gratis desktop achtergrond erbij.

fotograaf gratis download ondernemende vrouwen fotografie branding beeldbank

Je krijgt:

- Een map met 6 hoge resolutie beelden.

Daarin verschillende mappen waarin de foto's kant en klaar zijn voor Social Media ( 4x5 en 1x1) en je website.

- Een kerstige achtergrond voor je desktop

 


"De foto's uit Joy haar content pakket zijn stuk voor stuk prachtig! Ik vind het ideaal dat je verschillende afmetingen krijgt zodat je ze overal voor kunt gebruiken. Zelf zou ik ze nooit zo mooi kunnen maken en daarnaast scheelt het mij een berg tijd. Kleine investering waar je lang plezier mee hebt!"

- Shelley / Hashtag Lifegoals


De foto's die jij ontvangt: 

Mijn logo staat hier in het midden van de foto om de kans op diefstal te verkleinen, uiteraard ontvang je de foto's zonder logo.


"Juist als fotograaf zijnde vind ik het super leuk om te zien wat voor mooie stock beelden Joy maakt. Zelf ben ik meer van de mensen, dus hoe fijn is het dat ik zelf niet in de weer hoef met kerstspullen en zonder enige moeite toch mooie kerstbeelden kan gebruiken?!" - Elena Malagrida

Jouw investering

Met dit pakket heb jij zes kerstige beelden die jij kan inzetten op social media, je website en je online & offline promotieartikelen.

 

Met het aanschaffen van dit pakket ontvang je nu ook een kerstige achtergrond voor je laptop en desktop!

"Het contentpakket van Joy is super toegankelijk en laagdrempelig wat ik zelf heel erg fijn vind. De beelden zijn super mooi en doordat ze ze in verschillende formaten naar je toestuurt kan je ze overal voor gebruiken zonder dat kwaliteit verloren gaat. Zo kan ik mij focussen op de inhoud, zonder dat ik mij zorgen hoef te maken over het maken van foto's. Ik ben benieuwd naar de volgende content paketten!" - Lisa van Heusden


Handig om te weten

1. Je mag de foto's wel gebruiken voor Social Media, website, als achtergrond, online en offline. Je mag de foto's  dus ook gebruiken voor offline promotieartikelen. De foto's mogen niet doorverkocht worden of gebruikt worden voor producten die je verkoopt.

 

2. Je hoeft mij niet in de foto te taggen.

 

3. Je mag de foto's bewerken. Iedereen heeft een eigen stijl en het fijne van dit contentpakket is dat je de foto's naar jouw smaak kan maken!

 

4. De foto's worden hier weergegeven met logo, uiteraard ontvang je de foto's  zonder logo.

 

5. Ik ondersteun helaas nog geen IDeal betalingen, het betalen van het contentpakket gaat dus op dit moment per overboeking van het bedrag. De functie zal bij de aankomende pakketten mogelijk er wel zijn!


Wil je graag nog iets weten? Neem contact met mij op!