Business Fotoshoot

The finishing touch, zo zou je ook dit pakket kunnen zien. Je website is bijna af, je bent bezig je social media kanalen op te zetten, maar je mist nog één ding: Een beeldbank die bij jou en jouw bedrijf past.


Social Media is tegenwoordig bijna net zo belangrijk als de interieur van je winkel en de kwaliteit van de spullen (of diensten) die je verkoopt. Het is de eerste indruk van jouw bedrijf. 
Met dit pakket creëer ik samen met jou de perfecte beeldbank voor de social media en website van jouw bedrijf!

 

Big Plus: Je kiest je eigen foto's uit! Na de fotoshoot krijg jij een selectie van foto's opgestuurd. Hier kies je zoveel uit al je maar wilt en daarna bewerk ik jouw uitgekozen selectie tot in de puntjes, om ze helemaal perfect te maken!

 

Jouw Keuze:

Jij hebt de keuze of je 35 of 70 foto's wilt.
35 foto's: Voor als je echt voor perfecte foto's wilt gaan. Een los haartje die net je kapsel uit steekt weg laten halen, je haardos net wat voller maken, of je jurk juist wat breder laten waaien in een foto.

70 foto's: Voor als je liever meer foto's hebt om uit te kiezen tijdens het schrijven van je volgende social media bericht. Deze foto's zijn ook tot in de puntjes bewerkt in kleur en belichting, maar minder weggehaald in de foto zelf.

 

  • Kennismakingsgesprek (videobellen)
  • 2,5 uur fotoshoot
  • Inclusief reiskosten tot 10 km. 
  • Maximaal 2 personen 
  • Onbeperkt van outfit wisselen
  • 35 bestanden / 70 bestanden (Zie hierboven bij "Jouw keuze")

€499 exclusief BTW, reis- en parkeerkosten

Of  2x    €249,5

Of 4x  €124,75 

Lees wat zij van hun Business Fotoshoot vonden

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

"Ik volgde Joy al even op Instagram en vond al dat ze prachtige foto's maakte, en toen ze ook nog eens werd aangeraden door een andere ondernemer besloot ik contact op te nemen!

Voor de shoot dacht Joy goed mee met mijn kleding keuze en props die ik mee kon nemen. En tijdens de shoot stelde Joy mij helemaal op me gemak, gaf me het gevoel dat ik het heel goed deed en ging enthousiast mee in mijn ideeen.

Ik ben dan ook echt zo ontzettend blij met de foto's! Ze heeft me precies op camera gevangen hoe ik ben, en het past ook nog eens perfect bij mijn personal brand. Ik kan haar zeker aanraden! " - Frances Blomberg

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

"De communicatie met Joy was super fijn en helder. Ze reageert snel en legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn.

Ik vind Joy een gezellige fotografe die leuke ideeën heeft en met je meedenkt voor en tijdens de fotoshoot.

 

Ik ben super tevreden met de foto's, het is zo'n mooie lichte stijl, echt te gek!"

- Carlijn Sijs

Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

"Ik heb Joy gevonden op Instagram en ik was meteen onder de indruk van haar foto’s. Toen ik zelf nieuw beeldmateriaal nodig had besloot ik om contact met haar op te nemen. Vanaf het eerste moment verliep dat meteen heel soepel.

Joy laat niets aan het toeval over en zorgt ervoor dat ze vóór de shoot een goed beeld heeft van wat je graag wilt. Het resultaat is helemaal wat ik gehoopt had: mooie lichte foto’s met een natuurlijke uitstraling.

Joy is niet alleen professioneel, ze is ook super enthousiast en ze denkt goed mee. Ik kan haar zeker aanraden!"

- Monique Vekemans