Meet The Photographer

Hi, mijn naam is Joy!

23 jaar en kom uit het mooie dorp Heemskerk. Hoewel ik in mijn hoofd fulltime bezig ben met fotografie, heb ik nog zo’n prachtige functie die ik uit mag voeren op een kinderdagverblijf. Ik vind het beiden geweldig werk en combineer het graag, maar ooit fulltime fotograaf worden is zeker mijn droom.

 

Hoewel ik in Heemskerk woon, ben ik eigenlijk altijd onderweg. Het is zo heerlijk om over de snelweg te rijden in mijn kleine maar vertrouwde Ford Ka. Meeblèren met de radio, koekkruimels op de grond en (niet te vaak) je gedachten naar andere plekken laten brengen. Het heeft gewoon iets!

 

In Januari 2018 kocht ik mijn eerste camera. Onder het mom van “Om er mooie plaatjes mee te gaan schieten”, maar ik had al snel door dat het meer dan dat was.

 

De puzzel compleet, het plaatje volmaakt. Een camera in mijn handen, alsof het altijd al zo had moeten zijn!

 

Vanaf dat moment ben ik non-stop bezig geweest met mijn droom waar te maken, om mijn eigen bedrijf als fotograaf te beginnen. In een jaar tijd heb ik dan ook niet stil gestaan. Ik heb zoveel mooie mensen mogen leren kennen en gefotografeerd. Dat geeft mij ook echt een boost!

De dag dat ik mij inschreef bij de KVK heb ik ondertussen mogen beleven en nu plan ik mijn verhaal verder.

 

Mijn missie is om een perfecte beeldbank te creëren voor ondernemende vrouwen. Om samen te werken om jou en alles dat je uitstraalt om te zetten tot sprekende foto’s waar je trots en tevreden op terug kijkt.

Ik vind het zo heerlijk om met Business Babes samen te werken. Je weet wat je wilt en hoe je dat moet krijgen, daarom zijn de fotoshoots altijd leuk, gezellig en effectief!

 

Voor vragen mag je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen naar joy@byjoyphotography.nl of een berichtje achterlaten op de contact pagina.

 

Ik hoop je snel te zien!

 

Veel liefs,

 

Joy