Meet The Photographer

Hi!

Welkom op dit kleine stukje internet dat ik By Joy Photography noem.

Mijn naam is Joy, 22 jaar oud en woon in Heemskerk.

Naast fotografie ben ik werkzaam als Pedagogisch Medewerker in een kinderdagverblijf.

 

Ik begon By Joy Photography met een doel en een droom. Creatief bezig zijn, zowel voor mijzelf als voor anderen. Dat creatieve heb ik in fotografie gevonden.

Ergens heb ik altijd wel al geweten dat dit datgene zou worden waar ik verder in wil gaan. Een camera heeft mij altijd al lekker in de hand gelegen en voelde mij nooit tegengehouden om juist van die bijzondere, mooie momenten foto’s te maken.

 

In de tijd dat ik nu als fotograaf bezig ben geweest heb ik al mooie kansen te pakken gekregen om te gaan fotograferen en kijk ik voldaan terug op de foto’s die er al uit zijn gekomen. Het geeft mij ook een boost, om meer te durven, meer te leren, meer mensen te leren kennen en zo verder te komen als fotograaf.

 

Veel mensen zeggen dat je je camera weg moet leggen om vol van het moment te genieten, maar ik vind het het waard om de foto te maken. Om een moment vast te leggen die je nooit meer wilt vergeten.

 

Dat is wat ik wil bereiken, ik fotografeer de momenten die je voor altijd wilt koesteren. Het is niet alleen een hobby, maar ook een passie!

Veel liefs, Joy