Meet The Photographer

Hi, mijn naam is Joy!

Ik kan enorm genieten van het fotograferen van mensen met hun eigenheid. Je ziet het in veel vormen terug, die eigenheid. Bij ondernemers zie je het in hun bedrijf, bij familie's zie je het in de manier hoe ze met elkaar omgaan. Dat vind ik zo mooi, dat ik het ook geweldig vind om deze mensen te fotograferen en voor hun iets te creëren waar ze veel aan hebben!

Mijn stijl van fotograferen omschrijf ik als ongedwongen, puur en happy. Als wij samen een fotoshoot hebben, is die goed uitgedokterd zodat jij met een gerust gevoel voor de camera staat. Oh, en je kan natuurlijk altijd meekijken op mijn camera en ik laat je gewoon zelf je foto's uitkiezen. Uiteindelijk zijn ze voor jouw website, social media of marketing en dan vind ik het belangrijk dat jij 200% tevreden bent met de foto's ;)

 

Mij kan je super happy maken met de zonsopgang, honden, rauwe paprika, Lush en Camera-apparatuur (ja, echt een nerd hier)

Waar ik niet zo blij van word? Een rommelige omgeving, zuur eten en regenachtige dagen wanneer ik een fotoshoot gepland heb!

 

Wil je graag nog meer over mij weten of gewoon even een gesprekje beginnen? Ik vind het super leuk om een berichtje van je te ontvangen!

Stuur mij hier een berichtje en dan spreken we elkaar snel.

 

Zie ik je snel?

Veel liefs,

Joy

Foto boven:  Susanne Bloedjes 

Foto onder: Myrthe Vlasveld