Meet The Photographer

Hi, mijn naam is Joy!

23 jaar en kom uit het mooie dorp Heemskerk.  Hoewel ik in Heemskerk woon, ben ik eigenlijk altijd onderweg. Het is zo heerlijk om over de snelweg te rijden in mijn kleine maar vertrouwde Ford Ka. Meeblèren met de radio, koekkruimels op de grond en (niet te vaak) je gedachten naar andere plekken laten brengen. Het heeft gewoon iets!

 

In Januari 2018 kocht ik mijn eerste camera. Onder het mom van “Om er mooie plaatjes mee te gaan schieten”, maar ik had al snel door dat het meer dan dat was.

 

De puzzel compleet, het plaatje volmaakt. Een camera in mijn handen, alsof het altijd al zo had moeten zijn!

 

Vanaf dat moment ben ik non-stop bezig geweest met mijn droom waar te maken, om mijn eigen bedrijf als fotograaf te beginnen. In een jaar tijd heb ik dan ook niet stil gestaan. Ik heb zoveel mooie mensen mogen leren kennen en gefotografeerd. Dat geeft mij ook echt een boost!

De dag dat ik mij inschreef bij de KVK heb ik ondertussen mogen beleven en nu plan ik mijn verhaal verder.

 

Mijn missie is om een perfecte beeldbank te creëren voor ondernemende vrouwen. Om samen te werken om jou en alles dat je uitstraalt om te zetten tot sprekende foto’s waar je trots en tevreden op terug kijkt.

Ik vind het zo heerlijk om met ondernemende vrouwen samen te werken. Je weet wat je wilt en hoe je dat moet krijgen, daarom zijn de fotoshoots altijd leuk, gezellig en effectief!

 

Mijn stijl van fotograferen is ongedwongen, puur en happy. Als ik jou op de foto zet, ben JIJ aan het shinen! We maken namelijk foto's voor en van jou, niet van je mooie felle trui of shinende gouden armband.

 

Voor vragen mag je mij natuurlijk altijd een mailtje sturen naar joy@byjoyphotography.nl of een berichtje achterlaten op de contact pagina.

 

Ik hoop je snel te zien!

 

Veel liefs,

 

Joy