Ik ken dat gevoel. Je website is bijna af, maar je mist nog één ding. Een paar toffe foto's die je website The finishing touch geven.

Mooie beelden waar jij als ondernemer met al je kwaliteiten uitstraalt! 

 

Mijn doel is om een reeks toffe beelden bij jou af te leveren, waarbij je niet alleen tevreden bent, maar ook op een tevreden ervaring terugkijkt.

 

Bij een Business Fotoshoot werk ik met jou samen. We kijken naar wat jouw behoeftes zijn bij het eindproduct en ik zorg ervoor dat je beelden bij jou terecht komen.

Ik vind het belangrijk dat je niet alleen een glimlach krijgt als je de foto's ontvangt, maar ook tijdens de fotoshoot jij je op je gemak voelt en je helemaal in je element bent!
Dit doe ik bijvoorbeeld door tijdens de shoot jou even mee te laten kijken naar de foto's die we al gemaakt hebben. Zo weet je wat je al kan verwachten en kan je jouw mening geven. 

 

En een big plus: Je mag je eigen foto's uitkiezen! 

Na de fotoshoot krijg je een selectie aan foto's toegestuurd van de fotoshoot, hier mag je je eigen foto's van uitkiezen. De uitgekozen foto's worden tot in de puntjes bewerkt en mooi gemaakt voor jou.

Ik heb al vaak gemerkt dat mensen heel blij worden van deze manier van werken. Zelf wordt ik er ook heel blij van, want dan is het echt iets dat we samen hebben gemaakt.

 

 

"Maar Joy, waarom zou ik voor jou kiezen als die 10 andere fotografen ook mooie foto's maken en goede reviews hebben?"

Er zijn inderdaad veel fotografen die prachtige beelden maken en waar ik ook nog van kan leren, maar kan je bij hun ook na een fotoshoot je eigen foto's uitkiezen? 

Ik denk dat ik daar wel uniek in ben!

 

Ja echt, tijdens de fotoshoot kiezen we samen al de pareltjes uit op mijn camera, maar zo'n beeldscherm is een beetje klein natuurlijk. Daarom geef ik je mogelijkheid om ze na de fotoshoot nog even rustig thuis met een kopje thee of koffie te kunnen bekijken. 

 

Ik stuur je binnen twee dagen een selectie aan foto's waar jij jouw mooiste beelden uit mag kiezen! De gekke bekken en enthousiaste lachmomentjes heb ik er al even uit gelaten voor je, dan kan jij je focussen op de pareltjes.

 

Deze selectie die jij hebt uitgekozen stuur je weer terug naar mij en dan ga ik hard aan de slag zodat jij zo snel mogelijk kan zien hoe jij shined op de foto's!

 

Klinkt dat goed voor jou? Stuur mij dan gelijk even een berichtje hieronder en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Ik zie je snel!

 

Veel liefs, 

 

Joy