• Hi topper! Ik heb tot September geen plek voor fotoshoots. In September ben ik even een maandje met vakantie. Het eerste plekje in Oktober bemachtigen? Stuur mij een berichtje op de contactpagina en dan gaan we samen aan de slag.
  • Mooie zomervakantie gewenst!

Cursus SelfieZekerd

Heel herkenbaar...

Jij wilt graag zichtbaar zijn en meer klanten bereiken, maar iedere keer dat je een foto van jezelf maakt is het niet het resultaat wat je wilt bereiken.

 

Je weet dat personal branding jou de vrijheid gaat geven in jouw bedrijf om op meer te focussen en tegelijkertijd jouw ideale klant aan te trekken, maar je weet niet waar je moet beginnen.

 

Bij anderen lijkt het zo makkelijk te gaan, poseren, foto's van hunzelf delen, een video inspreken en op hun story's zetten. Waarom lukt het mij dan steeds niet?!

 

Jij gelooft in jouw bedrijf en wilt je enthousiasme voor jouw bedrijf graag met je ideale klant delen. Maar zodra je de camera op jezelf richt, verstar je.

 

 

"Hoe doet ze het toch?" Er komt een foto voorbij in je feed van een ondernemende vrouw die je volgt. Ze lacht zo ontspannen op de foto, ze lijkt ook precies te weten wat ze met haar lichaam aan moet voor de camera. Onder de foto zie je vele leuke reacties die anderen hebben achtergelaten. Later deelt ze in haar story's dat iemand een comment had achtergelaten in één van haar foto's en nu klant bij haar is.

 

Je wilt wel graag zichtbaar zijn, hetzelfde bereiken als deze vrouw bereikt heeft. Alleen voor je je totaal niet comfortabel voor de camera en lukt het je nooit een foto van jezelf te maken waar je tevreden mee bent.

 

Is het magie? Een tovertruc? Nee!

Ze heeft niet "Kan-perfect-poseren" in het pakket gekregen bij haar geboorte of een "Weet-altijd-flatteus-te-lachen"-certificaat.

Wat het dan wel is? Zij zet een paar simpele dingen in waardoor zij zelfverzekerd en makkelijk voor de camera staat.

 

De cursus SelfieZekerd gaat ervoor zorgen dat jij ook zelfverzekerd voor de camera gaat staan en makkelijker klanten aantrekt.

Wat als

Het niet energie zuipend aanvoelt om foto's van jezelf te maken,

Jij weet hoe jij voor de camera geweldig kan lachen,

Je super tevreden bent met de foto's die je van jezelf maakt,

Je niet oneindig veel tijd kwijt bent aan het maken van één goede foto,

Jij veel makkelijker klanten gaat aantrekken, door jezelf meer te laten zien op social media

Je weet hoe je zelfverzekerd overkomt op de foto door je pose.

Hi, ik ben Joy

Jouw fotograaf als ondernemende vrouw. Samen met jou werk ik aan een professionele beeldbank waarmee je op gaat vallen voor jouw ideale klant. Ik sta voor ongedwongen foto's en geloof dat iedereen geweldig op de foto kan staan!

Iets dat ik heb geleerd na vele fotoshoots is dat het ontzettend spannend kan zijn om voor de camera te staan en jezelf zichtbaar te maken op social media. Deze gevoelens zijn heel normaal, ik zie ze bij iedereen en uiteraard heb ik dat ook gehad!

 

In de tijd dat ik fotografeer ben ik steeds meer gaan leren over waar de onzekerheid vandaan komt en hoe je ermee om kan gaan. Ik heb dit bij mijzelf succesvol ingezet en wil deze kennis heel graag aan jou doorgeven. Omdat ik weet dat jij het ook kan, als je maar de juiste tools en handvatten krijgt!

In de cursus SelfieZekerd geef ik jou de juiste tools en handvatten om zelfverzekerd voor de camera te staan.

Hier gaan we het over hebben:

 

✅ Waarom je je moet voorbereiden op het maken van foto's,

✅ Wat er bij de voorbereiding komt kijken,

✅ Wat je beter wel en niet kan doen tijdens het uitkiezen van je outfit,

✅ Wat Props zijn en wat je ermee kan doen,

✅ Wat "Mindset" en "Voor de camera staan" met elkaar te maken hebben,

✅ Hoe je zelfverzekerd poseert voor de camera,

✅ Hoe je spontaan kan lachen,

 

En meer!

 

⇒ Je krijgt ook gratis toegang tot de Facebookgroep waar je like-minded toppers ontmoet die ook met de cursus meedoen.

Veelgestelde vragen

In welke format wordt de cursus gegeven?

Deze cursus is een email cursus. Je zal iedere dag een email krijgen in je mailbox met de theorie van die dag, om  je iedere dag te inspireren!

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Je krijgt de cursus als emails in je mailbox, deze kan je zo lang bewaren als jij dat wilt!

Kan ik contact met je opnemen als ik niet tevreden ben?

Ik deel heel veel waarde in deze cursus en geloof niet dat je ontevreden zal zijn. Maar mocht het toch gebeuren, kan je mij bereiken via joy@byjoyphotography.nl en vinden we samen een oplossing.

Als ik de Pilot koop, heb ik dan toegang tot de échte cursus als die af is?

Ja! Met je Pilot kaartje heb je straks ook toegang tot de afgemaakte cursus die ik verder dit jaar zal lanceren.

Hoeveel kost SelfieZekerd als hij klaar is?

Momenteel kost de Pilot €20 excl. BTW. SelfieZekerd zal als het af is voor de eerste 50 mensen €50 excl. BTW kosten, daarna ben ik van de prijzen op te hogen met de feedback die ik uit de eerste ronde zal ontvangen.