Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

Ik ken dat gevoel, Je website is bijna af, maar je mist nog één ding. Een paar toffe foto's die je website The finishing touch geven.

Mooie beelden waar jij als ondernemer met al je kwaliteiten uitstraalt! 

 

Mijn doel is om een reeks toffe beelden bij jou af te leveren, waarbij je niet alleen tevreden bent, maar ook op een tevreden ervaring terugkijkt.

 

Bij een Business Fotoshoot werk ik met jou samen. We kijken naar wat jouw behoeftes zijn bij het eindproduct en ik zorg ervoor dat je beelden bij jou terecht komen.

Ik vind het belangrijk dat je niet alleen een glimlach krijgt als je de foto's ontvangt, maar ook tijdens de fotoshoot jij je op je gemak voelt en je helemaal in je element bent!
Dit doe ik bijvoorbeeld door tijdens de shoot jou even mee te laten kijken naar de foto's die we al gemaakt hebben. Zo weet je wat je al kan verwachten en kan je jouw mening delen met mij. 

 

En een big plus: Je mag je eigen foto's uitkiezen! 

Na de fotoshoot krijg je een selectie aan foto's toegestuurd van de fotoshoot, hier mag je je eigen foto's van uitkiezen. De uitgekozen foto's worden tot in de details bewerkt en mooi gemaakt voor jou.

De klanten waarmee ik samen heb gewerkt, hebben aangegeven dit heel fijn te vinden. Logisch, want waarom zou ik voor jou beslissen welke jij de gaafste foto's vind? Ik zal als fotograaf jouw helpen bij het uitkiezen en mijn mening geven, maar ik wil dat jij 200% achter jouw gekozen foto's  staat!

 

Ik stuur je binnen twee dagen een selectie aan foto's waar jij jouw mooiste beelden uit mag kiezen! De gekke bekken en enthousiaste lachmomentjes heb ik er al even uit gelaten voor je, dan kan jij je focussen op de pareltjes.

 

Deze selectie die jij hebt uitgekozen bewerk tot in de details voor jou, zodat jij kan zien hoe jij shined in jouw beelden!

 

Klinkt dat goed voor jou? Stuur mij dan gelijk even een berichtje hieronder en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

 

Ik spreek je snel!

 

Veel liefs, 

 

Joy


Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf
Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf
Girlboss business fotoshoot shoot branding fotograaf business fotosgraaf

Stuur mij een berichtje!