een fotograaf die staat te poseren voor ondernemende vrouwen en haar gratis e-book die ze weggeeft op haar website in een lente outfit

Leer hoe jij een geweldige foto van jezelf kan maken

Al meer dan 300x gedownload!

Het is geen magie of een goocheltruc, jij kán een geweldige foto van jezelf maken! Gewoon met je mobiel en de tips uit dit e-book. 

 

Tegenwoordig is het zo belangrijk om zichtbaar te zijn om jouw ideale klant te bereiken. We kopen tegenwoordig niet zomaar spullen, maar juist diegene die aangeraden zijn door inspirerende mensen. We kopen ervaringen van personen waarvan wij ons kunnen voorstellen dat die persoon betrouwbaar, toegankelijk en aardig is. Als je een fotograaf boekt wil je wel weten wie er achter de camera staat, toch? Net zoals dat je liever een ijsje bij de ijsboer koopt in plaats van een machine!

 

Na het downloaden van dit e-book

- Weet jij hoe jij een geweldige foto van jezelf kan maken

- Kan jij met die geweldige foto's nog meer zichtbaar zijn op jouw social media

- Bereik jij jouw ideale klant nóg beter doordat jij zichtbaar en toegankelijk bent.

Yes,

Ik wil het gratis E-book "Zo maak jij een geweldige foto van jezelf" ontvangen.

Je gaat met het invullen van dit formulier ermee akkoord dat ik je inspiratie en tips mag versturen. Jouw gegevens worden veilig bewaard.


fotograaf ondernemende vrouwen lachen café restaurant horloge blouse lang haar camera wijk aan zee bril poseren model fotograferen fotoshoot

Hi, ik ben Joy!

Als fotograaf voor ondernemende vrouwen creëer ik een beeldbank met professionele beelden waarmee jij jouw ideale klant kan bereiken.

Oftewel: Een reeks geweldige foto's waar jij op straalt! 

 

Vind je het leuk om samen even te bellen (beeld)bellen om te bespreken wat een professionele fotoshoot voor jouw bedrijf kan betekenen? Dat kan!

Tot snel!

 

Veel liefs, Joy