• Hi topper! Ik heb tot September geen plek voor fotoshoots. In September ben ik even een maandje met vakantie. Het eerste plekje in Oktober bemachtigen? Stuur mij een berichtje op de contactpagina en dan gaan we samen aan de slag.
  • Mooie zomervakantie gewenst!

Fotoshoot op het strand met Myrthe

Gepubliceerd op 27 maart 2022 om 15:56

Myrthe is een vriendin van mij en fotograaf. We hebben elkaar al vaker voor de lens gezet, maar nu wilde ik een keer iets anders. Ik wilde MIJ, gewoon Joy. Die sterke vrouw die niet alleen fotograaf is, maar ook vriendin, dochter, partner en vooral haarzelf is.

Dus kocht ik een mooie jurk bij RosieFilou.nl (Die ik later ook weer heel graag wil gebruiken voor fotoshoots) en reed ik op zondag naar Bloemendaal aan Zee voor een mini shoot met Myrthe.

We zijn een half uurtje bezig geweest en er zijn zoveel mooie foto's uit gekomen! Daarom wil ik ze aan je laten zien, want ik ben er verdomd trots op en dat is precies wat je mag voelen bij het zien van je eigen foto's!

Leuke side story; Deze fotoshoot was dus op zondag. Zaterdag was het prachtig weer, voor maandag was er prachtig weer voorspeld en zondag was het bagger weer haha! Maar natuurlijk ging de fotoshoot gewoon door en daar ben ik ook heel erg blij mee, want wauw, wat een sfeertje! Na de fotoshoot begon het heel hard te hagelen, maar het was het helemaal waard.

De foto's laten echt zien wie ik ben, ongedwongen, spontaan, een tikje serieus maar vooral; Joy.

Echt waar, er zit een mega sterkte in wat je in 30 minuten kan bereiken. En dit is precies wat ik nóg meer wil aanbieden. Ik heb al net de 1e editie van Branding Me Days gelanceerd waarbij we op 2 mei samen in een prachtige daglichtstudio gaan fotograferen. Maar deze zomer zullen we ook zeker samen op het strand te vinden zijn, met het gouden uurtje! 

 

Kan je nu al niet wachten? Ik wil medio april de eerste Branding Me Days Summer Marathon gaan lanceren, op het strand van Wijk Aan Zee. Houd vooral mijn website in de gaten, je zal hem vanzelf zien verschijnen.

 

En hopelijk sta je dan ook voor mijn lens, tot snel!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.