Foto's afdrukken in Polaroid vorm

Naast foto's maken, word ik ook heel enthousiast als ik ze uiteindelijk in mijn handen kan vasthouden.

Vroeger was het natuurlijk heel normaal, je maakte foto's en je leverde je rolletje in om te laten ontwikkelen. Tegenwoordig gaat foto's zo makkelijk met je mobiel of digitale camera dat ik vind dat de magie ervan ook zo een beetje er vanaf gaat!

 

Daarom vind ik het ook belangrijk om vooral foto's van vakanties af te drukken. Mijn afgelopen vakantie was naar Rome, waar ik alleen met mijn camera was en die ook veel heb gebruikt! 

De foto's die je hier ziet heb ik afgedrukt bij Smart Photo indien zij de foto's in Polaroid vorm afdrukken voor een redelijke prijs. Toen ze binnen waren heb ik ze gelijk bewonderd en opgehangen in mijn kamer. Ik word hier zo vrolijk van!

 

 

Laat jij ook wel eens foto's afdrukken? En waar laat jij dat doen?

 

Veel liefs, Joy

Foto's afdrukken in polaroid vorm

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.