Drie redenen waarom juist jij voor de camera moet staan

Ik zie het vaak langs komen op Facebook en Instagram. Toffe ondernemende vrouwen die hun verhaal en hun missie delen op social media door middel van kiekjes die zij maken met hun telefoon. Super leuk! 

Maar elke keer dat ik een account tegenkom waarbij ik zie dat de missie duidelijk is, mis ik gelijk iets als ik door de feed heen scroll; Leuke, ongedwongen, professionele foto's  van de powervrouw achter de schermen. 

Waarom is het nou zo belangrijk voor je volgers dat juist jij naast je missie op de voorgrond staat, voor de schermen?

 

1. Jij bent de ster

 

Wist je dat in Hollywood een scriptschrijver meer verdiend dan een acteur? Alleen zijn/haar naam komt voor in de hele film of serie, het is de aller belangrijkste persoon die het hele verhaal maakt en toch staat diegene achter de schermen.

Dit is natuurlijk heel normaal in Hollywood, maar hoe werkt dit in Nederland? Bij jouw bedrijf?

 

Sta jij op het podium of ben je de boel aan het regisseren?

 

Jij bent de mascotte, de ster van jouw onderneming! Jouw volgers, de mensen die jij wilt bereiken en helpen willen niet alleen weten wat je doet, maar ook wie je bent.

 

2. Promotiemateriaal

Wat houd je tegen om een promotie te starten om meer bereik te krijgen? Waarschijnlijk is het omdat je niet die ene toffe foto van jezelf hebt om de personen aan te spreken die jij wilt bereiken. Want gebruik jij liever een selfie waar je er leuk op uit ziet, of een foto waar je er geweldig op uitziet en waarbij je ziet dat je straalt?

 

3. Niet alleen het resultaat, maar ook het avontuur

Een fotoshoot zorgt er niet alleen voor dat jij geweldige resultaten hebt van jezelf, maar ook heb je een gezellige en leuke dag om op terug te kijken! Het gaat niet alleen om het resultaat maar ook om de weg ernaartoe.

Mocht je nog nooit eerder voor een camera gestaan hebben en dit spannend vind, zal een fotoshoot met mij perfect zijn!

 

Waarom?

Omdat we ten eerste de dag goed voorbereiden, je weet waar je aan toe bent als we de dag beginnen! Daarbij kan je altijd bij mij meekijken op de camera, zo zie jij zelf ook de foto's en kan je je eerlijke mening met mij delen.

Als de dag over is en jij voldaan naar huis gaat, kan je je al voorbereiden op de voorselectie die ik naar jou toe stuur.

Dan kan jij rustig met een kopje thee nog even naar de foto's kijken en hier jouw favoriete foto's uit kiezen!

 

Dus, ga jij dit avontuur aan?

Veel liefs,

Joy

 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.