• Hi topper! Ik heb tot September geen plek voor fotoshoots. In September ben ik even een maandje met vakantie. Het eerste plekje in Oktober bemachtigen? Stuur mij een berichtje op de contactpagina en dan gaan we samen aan de slag.
  • Mooie zomervakantie gewenst!

4 Seizoenen

Hee business babe!

 

Jij bent super bezig met social media, tof! Alleen loop je er wel tegenaan dat je beelden mist en eigenlijk wel een nieuwe fotoshoot moet inplannen.

Je hebt alleen geen zin om ieder kwartaal door het hele proces te gaan van fotograaf zoeken, wensen bespreken, fotoshoot plannen en hopen dat het resultaat mooi is. Herkenbaar?

 

Daarom heb ik voor jou het 4 seizoenen pakket gecreëerd! 

"De foto's zijn prachtig geworden en geven mijn bedrijf goed weer. Dus zeker een aanrader voor (vrouwelijke) ondernemers!" - Gillian Bakker


Hoe werkt het?

Zodra jij het 4 seizoenen pakket boekt, neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Samen bespreken we jouw wensen en plannen we direct de eerste shoot in, daarna kijken we ook naar data voor de opvolgende shoots.

 

De fotoshoot zal plaatsvinden op de toffe locatie die we samen zoeken, aansluitend op jouw wensen.

Tijdens de fotoshoot kan je zo vaak je wilt wisselen van outfit en heb je altijd de mogelijkheid om mee te kijken op mijn camera.

Sterker nog, ik laat je meekijken omdat ik vind dat jij je eigen foto's mag kiezen! Natuurlijk kijk ik met je mee naar de beste beelden met mijn fotografie-oog, maar uiteindelijk is het je eigen keuze.  

 

Op de dag van de fotoshoot ontvang je de factuur en de link naar jouw pagina waar je je eigen foto's kan uitkiezen. Na betaling van de factuur ontvang je jouw beeldbank.

"Ik ben echt heel erg blij met het eindresultaat, het zijn hele mooie foto’s geworden. Ik zou iedereen aanraden om met Joy te werken!"

- Aniek van Ava Meisjescoaching


Investering

4 seizoenen

2,5 uur fotografie per fotoshoot

35/70 bewerkte beelden x 4 seizoenen, in totaal 140 beelden.

70 x 4 seizoenen, in totaal 280 beelden.

Per seizoen: €375 ex. BTW en reiskosten.*

In totaal: €1500

 

Jouw winst met het aanschaffen van dit abonnement: €300

 

* fotoshoots kunnen per jaar, halfjaar of per maand gefactureerd worden.

"Ze had alles tot in detail voorbereid. Vooraf hebben we even gebeld om de wensen af te stemmen, daarna stuurde ze nog een fijn documentje met dingen waar ik bij de voorbereiding aan moest denken. De dag zelf was ook heel erg gezellig en de foto’s zijn echt fantastisch geworden." - Carlijn Ottens

Even uitrekenen hoor:

Weet je wat een beeldbank van 35 bestanden voor jou betekent? 

Dat is 10 beelden per maand, 2 beelden per week

Je hoeft je dus nooit zorgen te maken dat je tekort hebt aan beelden voor jouw onderneming.

Twijfel je nog? Het Business Fotoshoot pakket kan hiermee gecombineerd worden

Maak samen met mij een proefrit voordat je voor de all inclusive gaat. Dat is fijn toch?

Jouw Keuze:

Jij hebt de keuze of je 35 of 70 foto's wilt.
35 foto's: Voor als je echt voor perfecte foto's wilt gaan. Een los haartje die net je kapsel uit steekt weg laten halen, je haardos net wat voller maken, of je jurk juist wat breder laten waaien in een foto.

70 foto's: Voor als je weet wat je wilt en je liever meer foto's hebt om uit te kiezen tijdens het schrijven van je volgende social media bericht. Deze foto's zijn ook tot in de puntjes bewerkt in kleur en belichting, maar minder weggehaald in de foto zelf.


Neem contact met mij op

Om niet alleen verder te praten over dit aanbod, maar ook voor iedere andere vraag die je hebt!